söndag 28 februari 2010

Men jag vågar läsa novellerna!

Jag köpte en av Stephen Kings novellsamlingar igår. Men omslaget är så läskigt så jag måste lägga boken under sängen när jag ska sova. Står inte riktigt ut med att den ska ligga på nattygsbordet och blänga på mig. Huuuu ...

Baserat på filmen baserat på boken ...?

Wella har ett erbjudande om man köper några produkter så får man boken Alice i Underlandet. Kunde dock inte hålla mig för skratt när jag läser på baksidan av boken står det "baserat på filmen"??! Ehhhh ...

tisdag 23 februari 2010

Best och Pest blötläggs

När det är -25 grader så får man titta på bilder från förra sommaren. Här är det Conrad (Best) och syster Chilli (Pest) som badar ...

måndag 15 februari 2010

Allt som glittrar
Har jag fått av dig
Ögon smycken ord och blöta nerver
Alldeles för mycket
För att säga tack
Det blåser
Du är bortom
Jord och mineraler
Men allt ditt
Vilar tryggt i mina händer
Äter sig inåt som glasull
Vinden tilltar som vanligt
Kriget rasar vidare
Mot vinter

"På stranden"  Pamela Jaskowiaks

I am a Klängis, oh yes I am ...

Bilden hittade jag här

Jag har alltid älskat de flesta djur och har aldrig kunnat hålla mig ifrån att klappa, krama, pussa och gulla. Trodde liksom att jag skulle lugna mig när jag skaffade en egen hund att besvära .... så blev det inte!

söndag 14 februari 2010

Klinton - en matteräddare

Jag läste i Aftonbladet om jycken Klinton som räddade sin matte från två våldtäktsmän. Det är faktist fördj*t att en tjej inte kan rasta sin hund på kvällen utan att vara rädd för att bli överfallen. Tur att hon hade med sig sin kompis som kunde beskydda henne. En av våldtäktskräken hade sparkat hunden - hade han sparkat Conrad hade nog jag blivit galen och ryckt pungen av det förbannade sorgliga aset.

lördag 13 februari 2010

Med kastanjettknän ...

Idag har jag skottat taket på framsidan. Jaha tänker ni .... Saken är den att jag är så jäkla höjdrädd, jag blir darrig på en stol (på fullt allvar). Så jag är jättenöjd över mig själv. Anledningen till att jag skottade var dels för att det är så tungt att skotta bort när det rasat av sig själv men sen var det lite för att faktiskt våga. Att våga stå där på stegen och strunta i mina darriga knän .... OCH DET VÅGADE JAG. Så nu är jag nöjd :)

fredag 12 februari 2010

Prat, prat, prat

Jag pratar oavbrutet, irl, på telefon eller på nätet - med mina kollegor, med kunder, med vänner, med hunden och om ingen annan finns i närheten ... med mig själv. Jag pratar till och med i sömnen!

Herregud att ni står ut ...

lördag 6 februari 2010

Varje gång Conrad har lekt i snön och dyker upp så här så kommer jag att tänka på voodooanden Baron Samedi ...


torsdag 4 februari 2010

Killar är .... eljest

Tåg mot Akalla
Två killar ~16 stiger på tåget. Kille 2 håller i en tjejvante.
Kille 1: Varför håller du i den för? Släng den!
Kille 2: Nej, en tjej har ju haft den här!
Kille 1: Jaha, och? Vad ska du göra med den?
Kille 2: Man kan ju lukta på den!

Hittat på www.tjuvlyssnat.se

Judisk mamma

I ett annat liv tror jag att jag skulle varit en judisk mamma. En sån som man ser på film - halvgalen, dramatisk och överbeskyddande.

Conrad har spräckt en klo som veterinären dragit bort vilket innebär TOTALT SLICKFÖRBUD!
Det arma kräket har listat ut något sätt att slicka på sin tass, trots tratt. Igår kom jag in i sovrummet och då stod han på sängen och slickade som en galning. När jag kom på honom så röt jag:

SLUTA SLICKA!!! Om du fortsätter kommer den där jävla klon kommer snart att ruttna upp och ramla av. OCH DÅ FÅR DU ALDRIG MER SPRINGA ... LÖS .... UTE I SKOGEN

Yada, yada, yada ...

Pedagogisk, lugn och samlad .... hrrrrm