tisdag 30 november 2010

Gubbklubb ...

Bilden hittade jag här

Jag är sugen på någon slags kostym -  gillade den här kavajen från HM. Den tillsammans med en tunn vit skjorta, snäva byxor och högskaftade stövlar. Eller kanske en kostym med 70-tals stuk, med insvängd kavaj och väst ....

Storebror och lillebror


Conrad fick träffa sin lillebror Eddie häromdagen. Det funkade bra trots att Eddie är en pestig tonåring på 9 månader och Conrad en morsk gubbe. Bilderna är från i somras och visst finns det likheter?

måndag 29 november 2010

Efter en lång tid ...

Ja, vad skriver man? En lång tid har gått och samtidigt ingen alls. Dagarna flyter på och jag med dem, eller ja just nu guppar jag med näsan just ovanför vattnet. Ni vet så där som man gjorde när man var liten och hade badat länge och egentligen borde gå upp för man frös. Då brukade jag istället sjunka ner i vattnet, knipa ihop munnen för sjön där vi badade hade mest gyttjesmak och låta näsan snudda vid vattenytan. Så där så att om jag andades häftigt så stänkte det vatten in i näsan.

Nu trampar jag vatten och försöker hålla upp mitt huvud. Längtar efter sol och grönska. Efter ljus och färg och en starkare kropp och själ. Jag trampar och tänker på fyra regler jag hittat :

1. Möt - fly inte


2. Acceptera - spjärna inte emot

3. Driv - spänn dig inte

4. Låt tiden gå - var inte otålig