fredag 31 oktober 2008

Denna helg


För mig så är det tradition att tända ljus på gravar denna helg och tänka på de som är döda. Mamma tänker jag på varje dag, men imorgon ska jag åka till hennes grav som jag sällan besöker. Det är fortfarande kämpigt att åka dit. Har förra Allhelgonahelgen i färskt minne när jag stod i iskallt hällregn, stortjutande för att jag inte kunde förmå mig att gå därifrån och lämna henne ensam. Det går lättare att åka dit när jag har med mig pappa som sällskap ...

9 kommentarer:

Fyrfotingarna sa...

Kramar om dig så här på avstånd vännen...

Peace in mind sa...

Tror jag förstår, så mycket känslor koncentreras till den där stunden vid graven. Jag tänker på dig, och skickar värme.

Jo sa...

Usch, jag kan inte i min vildaste fantasi förstå fullt ut hur jobbigt det måste vara att stå så vid sin mammas grav.. :( Jag känner verkligen med dig och hoppas, hoppas, att det kanske går lite lättare att "hälsa på" i år. För min egen del, tror jag att "de" är nöjdare om vi tänker på dem varje dag än om vi går oftare till graven, så det ska man inte ha dåligt samvete för. Men det ÄR en fin och trevlig tradition att visa sin respekt vid All Helgona!
Ha det så gott du kan nu i helgen! Kram

Solrosfrö sa...

Kram Camilla! Hoppas att dagen varit så bra som den bara kan.

a n k i e f o n t ä n sa...

Jag hoppas du i år får en fin stund vid din mammas grav. Vi bor mitt emot och en kyrka och jag kan säga att det är fantastiskt fint nu. Miljoner ljus i minneslunden.

Linda K sa...

åh, kram. hoppas du får det fint :)

Miss Upsey Daisy sa...

Hoppas att du får en fin helg ändå. Saknad är en känsla som verkligen kan riva en i bitar.

stor kram

Var dags glimtarn sa...

Jag läste detta för sent för att i tid skicka varma kramar. Men vill säga att hon finns ju hos dig, hon är inte ensam. Kram fina du!

C. Meow sa...

Tack snälla alla för kramar, de är välkomna när hjärtat är fullt av saknad.