tisdag 26 augusti 2008

Sele till Conrad

Vi ska snart iväg på kennelläger, ska bli jättekul. Men jag skulle behöva skaffa ordentlig spårsele åt honom. Är det någon som har några bra tips?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Spårselen kan ju i princip se ut hur som helst, mest tycke o smak. Jag har haft både fina i läder och budget i nylon. De senare tycker jag är enklare att sätta på. Och bara för att selen är billig behöver den ju inte vara kass...

Värsta utläggningen om spårselar, hoppas att jag får en liten taxbäbis att spåra med snart, för Saga är ingen höjdare i den grenen:)

C. Meow sa...

Där är ju du ... saknat dig. :D

Jag har en i nylon men den börjar strama över bröstet (Conrads alltså). Tänkte att läder är skönare och att man då kan använda den som dragsele också.

Spännande med en liten taxbebbe ... är det allvarliga planer på en sån? En Maltesläktning?

Anonym sa...

Men som spårsele behöver du väl en som inte används till nåt annat? Tecknet, du vet...

Taxbebbe är planen, en halvsyster till Malte minsann. Men sen beror det på hur många tikar det blir, blir det två är jag hemma...Puss!

C. Meow sa...

Vi är ju inte så proffsiga så bara man har något som indikerar "nu ska här jobbas".

Oiii en liten tjejlimpa, en Malta. Håller alla tummar.

Fyrfotingarna sa...

Camilla; köp en nomesele direkt, perfekta dragselen och funkar såå bra i spåret också. Ska de dra är selens passform såå viktig. Conrad kan få testa syrrans o se om han "passar i den". Lugnar dig med att den inte är rosa, utan röd. Det har varit Lunas och hon gillade inte rosa liiika mkt som Cayenne ;)

Fyrfotingarna sa...

Ja och som vanlig spårsele är en ordentlig i skinn oslagbar. Min är nedärvd även den. 7 år gammal, så mjuk och härlig. Håller nog hur länge som helst och sitter jättebra, den går att ställa in framåt och runtom...detta om man vill ha två olika. (Hundprylsgalning som jag är)

Nu slutar jag surra om selar, säger enklast. Vi åker och shoppar selar tillsammans ska du få råd av en trogen selanvändare (Cayenne alltså)