fredag 17 juli 2009

Energiutsugare

Något som faktiskt är ganska tröttsamt är dessa som alltid är negativa. Som förväntar sig skam och vanära, felaktigheter och kaos JÄMT. Vad som än ska göras, vad som än föreslås. De stjäl min energi och min vilja och jag tycker synd om dem parat med en rejäl irritation. Tänk att alltid förvänta sig att himlen ska ramla ner för att de gör något?! Är det därför det blir så lite gjort??

6 kommentarer:

Melina sa...

Japp det är därför så lite blir gjort! Vet eftersom jag lever med en.
MEN han är ganska enkel att övertala till att tänka mer positivt, han hör inte själv att han är neggo!
Kram

Annie - PD sa...

Håller med Melina - oftast är personer av denna typ inte medvetna om negativa de låter/är. Fråga om det inte alltid är jobbigt att se allt i svart/problemorienterat :) Brukar göra susen och få de flesta att reflektera :)

karro sa...

Usch, negativa människor är bland det värsta jag vet

Jo sa...

Åh, det är riktigt jobbigt att ha sådana omkring sig. Tyvärr smittar de av sig väldigt lätt med sitt neggo-tjat. Man får antingen försöka ignorera dem eller pausa från dem ibland för att inte ätas upp av neggot.

Skatan sa...

Det jag har funderat på hur dessa negativa människor får sån makt, tar sån plats ... Varför "vinner" inte vi positiva gladlynta över surpropparna? Jag satt på ett kontor, landskap,en gång i tiden och vi var alla glada och förnöjda ända till kontorets suris steg innanför dörren. Stämningenn sjönk märkbart. Varför i himlens namn? Upp till kamp vi potiva och gladlynta. Upp till kamp!

C. Meow sa...

Tror att det är som Melina säger, många vet nog inte ens om hur de låter och hur de påverkar ...