Fler visheter från min, tydligen outsinliga, brunn av upplevelser.
När midsommar firas och cocktails ska blandas, ta ALLTID en betydligt större kärl än ditt första val. Ingår mousserande vin i cocktailen ska kärlet ALLTID hållas över diskhon. Socker ska ICKE tillsättas sist, inte den minsta tesked. OM man icke lyder dessa påbud kommer ovan nämnda cocktail att svämma över i ett vulkanliknande utbrott, översvämma köket samt tidigare omsorgsfullt hackade sallad och rena bestick.
6 kommentarer:
Lät ut som att det blev sallad med sting ;)
Låter som ni haft en livad afton ;)
Jag gillar Camillas cocktailskola! Mer sånt ;)(själv har jag bloggsemester)
Camillas drink skola, I would like membership.
Fast jag dricker ju inte alkohol.....glömde det för en sekund ;)
Caisa - ingen dressing behövdes där
Jessika - hade nog kunnat bli mer livad om jag inte skvätt bort en massa vin ;)
Petra - kul att se att du kikar fram från vinmasken :). Lovar - fler lektioner kommer.
VDG - i min drinkskola förekommer alkohol sällan. Den hälls ut.
Alla - det här är egentligen Stumpans fel eftersom det var hennes recept och hon inte varnade om vulkaneffekten. Den lilla rackaren :)
En hel klokbok minsan!
Skicka en kommentar