tisdag 29 april 2008

Tedrickare

Jag är en kaffeälskare av stora mått. Försöker att inte dricka allt för mycket, men oj så gott det är. Te däremot .... näe. Det verkar så gott, doftar gott, ser gott ut och verkar så mysigt. Men ... näe. Det smakar ju inte så mycket, mest lite varmt hö?! Så när det är tea time så fortsätter jag nog fuska med en kopp kaffe.

7 kommentarer:

Petra sa...

Håller med dig! Jag kan på sin höjd dricka en kopp te på morgonen, eller rättare sagt så dricker jag alltid en kopp te på morgonen om jag inte är på hotell. Då dricker jag kaffe för det är godare men tar mycket längre tid att laga.

Borsökna Östergård sa...

Mjölk människa. Du må ha mjölk i.

C. Meow sa...

Petra - jag väntar tills jag kommer till jobbet där vi har en espressomaskin som gör i det närmaste fosterfördrivande kaffe. Men man vaknar :D

Ankie - smakar det mer då? Med en skvätt rom är det dock helt ok :D

Borsökna Östergård sa...

Det får man ta o testa. Rom. Köper hem lite inför valborg.

C. Meow sa...

Köp hem lite Limoncello och bubbel och gör Stumpans Limoncello Cocktail. Den var så god så jorden snurrade ett extra varv ;D

Var dags glimtarn sa...

Jag älskar kaffe innerligt innerligt. Men så......dricker jag numer bara te. Maken skrattar åt min bistra min när jag varje morgon häller ut den goda malda ångade espresson... Skyller iskallt på bebben i magen.

C. Meow sa...

VDG - besvärlig liten rackare det där ;D