tisdag 11 mars 2008

Favoritfrisyr

Jag är jättesugen på att klippa mig!!!!!! Allvarligt-talat-Anna påminde mig om denna frisyr som är bland det snyggaste som en sax lämnat efter sig. OOOOOOO så fint. Vågar jag kapa??

11 kommentarer:

Petra sa...

Jag läste också hos Anna. Jag menar och tror att frisyren är mycket vacker/söt/cool MEN (som Tony Irving skulle säga) den kräver sitt ansikte! Men om du är lik Mia Farrow så, klipp till (jag vet ju inte alls hur du ser ut, du liknar liksom en rottweiler ;-)

Annie - PD sa...

Snyggt som bara den!

Smartasmia sa...

Hehe...håller med Petra där ovan. Fast bilden är ju till för att ge inspiration - i detta fallet att klippa kort och lite "buspojkigt". Och det tycker jag är en finfin frisyr (i alla möjliga varianter). Kul att hamna hos dig. Ser jättetrevligt ut här. Och det är trevligt att trilla över nya "ansikten" ibland:-) Fast mitt egentliga ärende var att tacka fröken så jättemkt. Som jag skrev hos ngn annan efter "rabaldret" igår: jag trodde inte att jag skulle behöva support för mitt inlägg..men nu..f-n vet om jag inte blev väldigt trött och ledsen efter igår. Så: ett jättetack och en stor kram; jag blev som sagt rörd av dina ord där.

Borsökna Östergård sa...

Hur ser camilla ut då? Annars kan jag inte råda... (jag är inte alls nyfiken ;-))

Peace in mind sa...

Mia-frippan slår jag till på till sommaren, no doubt. Det är den enklaste och mest minimalistiska frisyr jag vet, och jag har prövat den. Rekommenderas varmt. Go girl!

sara sa...

Ja, det vågar du!
(Säger hon som alltid haft långt hår.)

C. Meow sa...

Jag har faktiskt haft nästan exakt denna frisyr men det är två problem. Måste alltid ha en massa guck i för det är så mjukt och det är så mörkt så det ser lätt ut som en mössa. Ska finurla lite till.

C. Meow sa...

SAM - jag tyckte ditt inlägg var så bra och så hövligt, vilket inte många är på nätet. Så klart att du blev trött och ledsen ... Speciellt när man får en mycket häftigare reaktion än man väntat sig. Kramar tillbax

Linda K sa...

jaaaa klart du vågar! jag klippte så kort i somras och stortrivdes.

Cagrana sa...

Klart du ska klippa dej. Du är ju jättefin i kort hår. Kram

C. Meow sa...

Linda K och Cagrana - riktigt kort kan vara så snyggt.